Over ons

WUB
WUB is in 1986 opgericht door Theo en met met hulp van een paar enthousiastelingen in muziek, feesten en hoogwaardige apparatuur uitgegroeid tot een van de beste drive-in disco’s van Breda en omstreken.
Het doel is om net even beter, gezelliger en hoogwaardiger op feesten de muziek te verzorgen.
Door het hoge rendement van geluidsinstallatie ging de muziek in het begin ook meestal wat harder. De naam was dan ook al snel geboren; W.U.B.  (Waarschuw Uw Buren).Meegroeien en ‘blij-blijven’

Door voortdurend aanpassen aan de nieuwere  muziekrichtingen, maar vooral ook door respect voor de oudere muziek uit de 70’s 80’s & 90’s, rock en Nederlandstalig bleef WUB verfrissend klassiek.
Uitgebreide muziekkennis in richtingen als Jazz, Zuid-Amerikaans maar ook Dance maakte WUB ook een volwaardige invulling voor bedrijfsshows, productlanceringen en thema-evenementen.

Entertainment als professionalisatie
Toevoeging van de beroemde ‘Saturday-Night dance floor’, vele lichteffecten en overige aankleding maken WUB een totaaloplossing voor uw (professionele) evenement.

Een feest is geen feest als de artiest niet is geweest.
WUB levert artiesten en bands waar u van op aan kunt, kwaliteit, gezelligheid en zekerheid. Van wereldberoemd tot lokaal befaamd, WUB weet de juiste artiest of band voor uw feest te regelen.

Mogelijkheden

Alles is mogelijk en bespreekbaar, maar onderstaande zaken hebben we reeds vaker met groot succes gerealiseerd.
Dit neemt niet weg dat wij niet voor een nieuwe uitdaging in zijn.
– Drive-in disco met zeer ervaren DJ’s die niet kletsen maar draaien!
– Thema disco, bv. Dance Classics
– Saturday Night Dance Floor
– Licht effecten
– Wereldartiesten, top zangers en zangeressen en bands
– Achtergrondmuziek voor evenementen met de juiste touch & punch op het juiste moment

 


Wij denken graag geheel vrijblijvend mee met het organiseren van uw evenement. 

Voor informatie en/of een offerteaanvraag kunt u ons het best direct contact met u opnemen. Kijk hier voor onze contactgegevens.